Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Mátyás Attila Band és a Ravenmask

2023. április 30. - 20:00 - 22:00

2000 Ft
Mátyás Attila Band

Húzós klubkoncertekkel zár az április. Érzelmes rock és gondolkodós metál várja a rajongókat a vár sokat látott és halott koncerttermében. Saját számok és feldolgozások a dallamos rock és a pörgős metál világából.

A Mátyás Attila Band először lép fel a várban, őket pedig a hazai kőrökben jól ismert Ravenmask zenekar követi. Két stílus, két korosztály, de azonos a rockzene iránti mély elkötelezettség.

Mátyás Attilát legtöbben a mára már kultikussá vált underground / dark zenekar, az F.O. System, a „mocskos” rockot játszó Sex Action vagy a pszichedelikus hangzásvilágú Agnus Dei énekes-gitáros frontembereként ismerhetik. A zenész szóló projektje a Mátyás Attila Band, amely 2008 óta játszik ebben a felállásban. A Bense Sándor basszusgitárossal és Gerő Balázs dobossal alkotott modern gitárzenét játszó trió, az évek során négy stúdió albumot készített.

Az elmúlt években felléptek jelentős hazai fesztiválokon, de rendszeres fellépői a budapesti kluboknak is. Koncertjükön válogatást hallhatunk az elmúlt években megjelent szólólemezek legjobb dalaiból, valamint elhangzik néhány feldolgozás és természetesen egy-két sláger Mátyás Attila más zenekaraitól is.

A koncertet az NKA Hangfoglaló programja támogatja.

A Ravenmask zenekar hazai berkekben mára ismertté vált, hiszen a sárvári és szombathelyi fiatalokból verbuválódott banda több éve nagy sikerű szereplője a környékbeli klubok zenei kínálatának. A saját dalokat játszó fiatal zenekar több tehetségkutatón is megmérette magát az elmúlt években, díjakkal és dicséretekkel öregbítve Vas megye könnyűzenei palettáját. A Dopamin, a Fád alatt című dalokat a fiatalok már együtt dúdolják a koncertek alatt. Mi lehetne nagyobb öröm számukra, mint érezni, ahogy a közönség együtt lélegzik velük!?

Részletek

Dátum
2023. április 30.
Időpont
20:00 - 22:00
Összeg:
2000 Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, ,

Szervezők

Nádasdy Kulturális Központ
NKA Hangfoglaló

Helyszín

Nádasdy-vár
Várkerület 1.
Sárvár,9600
+ Google Térkép

Vélemény, hozzászólás?