Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Rudán Joe akusztik koncert

2023. április 29. - 21:00 - 23:00

3000 Ft
Rudán Joe

A klasszikus rock egyik legismertebb képviselője érkezik hozzánk, aki ugyanúgy megtalálja a hangot közönségével egy nagyszínpadon, mint egy klubkoncerten. Örökzöld rockslágerek, örömzene várja Sárváron a rajongókat.

Rudán Joe 2010-ben alapította együttesét Pécsen. Sárvárra zenei jóbarátjával, Tóth Lászlóval a klasszikus rockzene örökzöld slágereit hozzák el Sárvárra. Többek közt Kansas, Led Zeppelin, Deep Purple számokat hallhatunk, de a Pokolgép és Mobil Mánia dalok is berobbannak a buliba.

Rudán Joe és Tóth László több mint egy évtizede lépnek fel nyári fesztiválokon, különféle rendezvényeken. Többek közt sikert arattak a Békéscsabai Akusztikus Fesztiválon, a Siklósi Várjátékokon, a Pécsi Mediterrán Hangulatok Fesztiválján, az EFOTT koncertjein és még lehetne sorolni. Emellett pubokban, blues-kocsmákban, klubokban lépnek fel a régi élőzenés rock hagyományokat életben tartva. Koncertjeiket az MTV rendszeresen közvetíti, felléptek a BencZene Show-ban is.

A klasszikus rock rajongói és a zenekedvelők ezután biztosak lehetnek abban, hogy egy fantasztikus koncerten vehetnek részt a Nádasdy-várban.

A koncertet az NKA Hangfoglaló programja támogatja.

Részletek

Dátum
2023. április 29.
Időpont
21:00 - 23:00
Összeg:
3000 Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Helyszín

Nádasdy-vár
Várkerület 1.
Sárvár,9600
+ Google Térkép

Vélemény, hozzászólás?