Regisztráció és hozzászólás

Szólj hozzá a 9555.hu tartalmaihoz! Ha van véleményed, ne tartsd magadban! Nem kell mást tenned, mint regisztrálni és már írhatod is, amit gondolsz.

A regisztráció folyamata egyszerű

  1. Kattints erre a linkre: https://9555.hu/belepes/?action=register
  2. A megjelenő felületen értelemszerűen töltsd ki a mezőket (felhasználónév, e-mail cím), jelezd, hogy nem vagy robot, majd kattints Regisztráció gombra.
  3. Ha mindent jól csináltál, akkor a megadott e-mail címre kapsz egy levelet a belépés részleteiről.
  4. Kattints a levélben található hosszú linkre, az egy olyan oldalra visz, ahol beállíthatod a jelszavadat.
  5. Ha jól csináltad, akkor erről kapsz egy nyugtázó emilt.
  6. Most már beléphetsz az oldalra a felhasználóneved és a jelszavad megadásával a menüsorban található Belépés gombrakattintva, vagy bármelyik tartalomnál alul, a hozzászólás résznél.

Hozzászólásaid azonnal megjelennek, nincs moderálás.

Amire azonban figyelned kell

  • Habozás nélkül törlöm a kéretlen reklámokat!
  • Először megkérlek, hogy finomítsd, másodszorra pedig törlöm a hozzászólást, ha az mással szemben tiszteletlen, sértő vagy rágalmazó (ha nem igazat írsz, az meg előbb-utóbb magától is kiderül).
  • Ha egy hozzászólás egynél több linket tartalmaz, az csak modarálás után jelenhet meg. Feltéve, hogy azok nem reklámok és nem olyan tartalomra mutatnak, amik a 9555.hu adott tartalmával kapcsolatosak.
  • Ha több hozzászólásodat is törölni kell fentiek miatt, akkor azt feltételezem, hogy nem értesz a szóból és törlöm a regisztrációd.

A tehát hozzá szeretnél szólni, kezdheted a regisztrációt → https://9555.hu/belepes/?action=register